Loading...

Rev Disposable – Grape Ice 10mg

Denna 600-puffs vape med grape ice-smak och en 2 ml tankkapacitet erbjuder en fruktig och kylig vapingupplevelse. Med sin smakfulla kombination av druvor och is är den ett utmärkt val för dem som vill ha en uppfriskande och smakrik vape utan krångel.

 

Logga in för att se priserna

Loading...

Beskrivning

Rev Disposable – Grape Ice 600 Engångs Vape smak erbjuder en uppfriskande och fruktig vapingupplevelse med en svalkande twist. Med en praktisk 2 ml tankkapacitet är denna engångsvape perfekt för dem som söker en läcker och kylande smak utan att behöva tänka på påfyllning eller laddning.

Tankkapacitet – 2 ml  Utrustad med en inbyggd tankkapacitet på 2 ml, erbjuder denna vape tillräckligt med e-vätska för upp till 600 puffar. Det innebär att du kan njuta av din favoritsmak under lång tid utan att behöva oroa dig för påfyllning.

Säkerhet och Kvalitet: Enheten är utrustad med inbyggda säkerhetsfunktioner för att förhindra överhettning och läckage. Dess robusta konstruktion säkerställer att du får en pålitlig och säker vapingupplevelse.

Inbyggd Batterikapacitet – Enheten är förinstallerad med ett batteri som är klart att användas direkt ur förpackningen. Ingen laddning eller påfyllning krävs – när e-vätskan är slut är det bara att kassera enheten.

Ytterligare information

Batteri kapacitet

400mAh

Ingredienser

Vegetabiliskt Glycerin 50%, Propylenglykol 50%, Smakämnen Saltnikotin

Nikotinstyrka

10mg

Smak

Grape Ice

Tank Kapacitet

2ml

Artikelnr: 6104 Kategorier: , Etikett: